ESBJERG SANGAKADEMI

, Esbjerg Sangakademi er en selvejende institution, der arbejder med  projekter i børnehaver, skoler, og kulturelle institutioner af høj kvalitet for at fremme sangen for børn og voksne.

Esbjerg Sangakademi har to tilknyttede elitekor, som dagligt arbejder på at udvikle nye unge sangere: Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor.

Esbjerg Sangakademi drives med økonomisk støtte fra bl.a. Esbjerg Kommune og ledes i det daglige af en administrativ medarbejder samt en bestyrelse, der består af repræsentanter fra uddannelsessystemet, kirkelige institioner og andre interessenter.

 

PROJEKTER

Esbjerg Sangakademi arbejder med blandt andet med disse projekter:

”Esbjerg Synger” – tiltag, der udbreder kendskabet til Esbjerg Sangakademi, samt fremmer sangglæde til byens borgere, børn og unge, som en del af Esbjerg Festuge med fællessangsarrangementer som omdrejningspunkt.

”Sangglad Børnehave”. Institutioner i Esbjerg Kommune med interesse for sang og musik får dette gratis tilbud, hvor børn og pædagoger modtager undervisning af høj kvalitet til fremme af sang- og musikglæde.

 

ORGANISATION

Det daglige arbejde for Esbjerg Sangakademi varetages af:

 • Administrativ medarbejder: Cathrine Støvring Preussler

Bestyrelsen for Esbjerg Sangakademi består af repræsentanter fra det musikalske, kulturelle og uddannelses miljøer i Esbjerg:

 • Formand:  Inger Moltesen Fogh, Kulturskoleleder, Esbjerg Kulturskole
 • Næstformand: Jonas Hunt Nørgaard Sørensen, domkantor, Ribe Domkirke
 • Leif Pedersen, Repræsentant fra Esbjerg Ensemble
 • Mark Mikkelsen, Ejer af Guldægget Esbjerg
 • Knud Erik Nordby, Repræsentant fra Treenighedskirkens Drengekor

  Esbjerg Sangakademi

  Kontakt: Esbjergsangakademi@hotmail.com

  www.esbjergsangakademi.dk